Rezultati pisanog testiranja i usmenog razgovora za radno mjesto referent za financije i poračun

opcina oriovacPovjerenstvo za provedbu natječaja za prijam u službu u općinu Oriovac, dana 06.12.2018.godine objavljuje

REZULTATE PISANOG TESTIRANJA I USMENOG RAZGOVORA
ZA RADNO MJESTO REFERENT ZA FINANCIJE I PRORAČUN

Na pisanom testiranju održanom 04.12.2018.godine pravo na intervju stekli su kandidati koji su ostvarili 50 ili više bodova.

Rezultate možete pogledati ovdje.

Sveti Nikola obišao vrtiće, škole i domove općine Oriovac

sveti nikola 2018 25. prosinca 2018. sveti je Nikola uranio u mnoga sela općine Oriovac.
Ovaj svetac koji je svakom djetetu mio iznenadio ih je u njihovim školama, vrtićima, domovima. U svakom su selu pjesmice i recitacije navještale blagdanski ugođaj, koji je pred nama, i obradovale Svetog Nikolu koji je zauzvrat davao djeci bogate poklone i učio ih dobroti i ljubavi kako ne bi imali posla sa strašnim krampusom.
Poseban je ugođaj bio u društvenom domu u Oriovcu i Lužanima gdje su se okupila djeca predškolskog uzrasta i razredne nastave te svima nazočnima pripremili sadržajno bogat nastup.
Nisu štedjeli glasa pjevanjem pjesama svetom Nikoli što je oduševilo ne samo Nikolu nego i roditelje koji su došli uživati u njihovom programu.
Za radost u srcima najmlađih i ove je godina doprinos dala Općina Oriovac koja je osigurala poklon svakom djetetu.

FOTOGALERIJA

Advent u općini Oriovac počeo uz dječje pjesme i kuhano vino

advent u oriovcu 2018 1Uz molitvu i prigodni program koji su pripremila djeca iz vrtića Ivančica i iz dječjeg zbora župe sv. Emerika, u Oriovcu je jučer paljenjem prve adventske svijeće počelo blagdansko vrijeme. Zamjenica načelnika općine Oriovac, Željka Čorak, rekla nam je - Prvi puta organiziramo 'Advent u Oriovcu'. Želja nam je da se mještani općine malo druže uz kuhano vino i blagdanske pjesme, da osjetimo zajedništvo koje je i smisao blagdana. U organizaciju su se uključili i naši KUD-ovi, Udruga vinogradara i voćara, svima zahvaljujemo na odazivu. Inače, pred nama je u prosincu nekoliko lijepih koncerata koje će pripremiti sva tri naša KUD-a, a imamo i humanitarnu akciju za jednog mještanina u potrebi. (izvor: www.radioslavonija.hr)

advent u oriovcu 2018 2

advent u oriovcu 2018 4

advent u oriovcu 2018 5

U Cigleniku odigrana utakmica humanitarnog karaktera

humanitarna utakmica 2018 1U subotu 30.11.2018. odigrana je humanitarna utakmica između nogometnih klubova "Omladinac" iz CIglenika i "Mladost" iz Malina. Sav prihod bit će uručen Marinu Jankoviću i njegovoj obitelji kao pomoć u liječenju od teške bolesti. Ukupno je skupljeno oko 3.600,00 kn. Hvala svima koji su sudjelovali, a posebno začetnicima ove plemenite akcije.

Objavljena lista kandidata za prijem referenta za financije i proračun

opcina oriovac

Povjerenstvo za provedbu natječaja za prijem referenta za financije i proračun objavilo je listu kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete propisane natječajem.
Kandidati koji su zadovoljili formalne uvjete mogu pristupiti prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti koja će se održati

 

04.12.2018.godine, 8:30 sati
u Vijećnici općine Oriovac
Trg hrvatskog preporoda br.1
35250 Oriovac

Listu kandidata koji zadovoljavaju formalne uvjete propisane natječajem možete preuzeti ovdje.

pdfPoziv na prethodnu provjeru znanja i spospobnosti

Objavljena lista kandidata za prijem referenta za socijalnu skrb

opcina oriovac

Povjerenstvo za provedbu natječaja za prijem referenta za socijalnu skrb objavilo je listu kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete propisane natječajem.
Kandidati koji su zadovoljili formalne uvjete mogu pristupiti prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti koja će se održati

 

04.12.2018.godine, 10,30 sati
u Vijećnici općine Oriovac
Trg hrvatskog preporoda br.1
35250 Oriovac

Listu kandidata koji zadovoljavaju formalne uvjete propisane natječajem možete preuzeti ovdje.

pdfPoziv na prethodnu provjeru znanja i spospobnosti

Objavljena lista kandidata za prijem komunalnog djelatnika

opcina oriovac

Povjerenstvo za provedbu natječaja za prijem komunalnog djelatnika objavilo je listu kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete propisane natječajem.
Kandidati koji su zadovoljili formalne uvjete mogu pristupiti prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti koja će se održati

 

04.12.2018.godine, 12,30 sati
u Vijećnici općine Oriovac
Trg hrvatskog preporoda br.1
35250 Oriovac

Listu kandidata koji zadovoljavaju formalne uvjete propisane natječajem možete preuzeti ovdje.

pdfPoziv na prethodnu provjeru znanja i spospobnosti

Dodijeljene nagrade najboljima u zemljanim disciplinama HMS-a

hms oriovac 1U subotu 24. studenoga 2018. u društvenom domu u Oriovcu okupili su se natjecatelji Prvenstva Hrvatske u quadu i supercrossu te drugim zemljanim disciplinama pod okriljem  Hrvatskog motociklističkog saveza.
Okupljeni su došli iz svih krajeva Hrvatske i drugih okolnih zemalja. Razlog okupljanja bio je završetak sezone natjecanja i dodjela nagrada i priznanja natjecateljima i sudionicima utrka.
Posebna je čast i zadovoljstvo organizirati ovakav događaj, a to je upravo pripalo Extreme Clubu Malino Oriovac koji je ove godine uspješno organizirao dvije utrke čime je zasluženo dobio i priznanje kao najbolji organizator utrka. S radošću i na ponos općini Oriovac, ovaj se klub može pohvaliti i drugim osvojenim nagradama jer je, možemo reći, osvojio "sve što se moglo osvojiti" na ovogodišnjem prvenstvu, rekao je predstavnik Kluba, Zoran Nožinić. Tako su im pripala, osim najboljeg organizatora, nagrada za najbolji klub, najbolji tim, najboljeg vozača kada govorimo o OPEN klasi u quadu. Imali smo ove godine i predstavnika u hrvatskoj reprezentaciji na svjetskom natjecanju.
U sljedećoj godini planiramo sve podići na višu razinu te se nadamo i održavanju kupa Alpe Adria na kojem možemo očekivati natjecatelje iz Austrije , Mađarske, Italije, Slovenije i drugih europskih zemalja. U svemu tome očekujemo pomoć Općine koja nam je i u ovoj godini maksimalno izašla u susret, poručio je g. Nožinić.

Događaju je nazočila i zamjenica načelnika Željka Čorak, koja se zahvalila domaćem klubu na osvojenim odličjima. Najavila je daljnju podršku Općine i zaželjela uspjeh u radu i sljedećoj sezoni.

Za sve je goste pripremljena večera i mogućnost treninga na stazi u Malinu sljedeći dan.

Zamjenica načelnika posjetila domaće izlagače na Katarinskom sajmu

izlagaci katarinski sajam 2018Općina Oriovac i ove godine pomaže proizvođačima sa svog područja financiranjem troškova izlaganja na Katarinskom sajmu u 100% iznosu. Ove godine na štandu izlaže 6 proizvođača: Kućna radinost Sušić, OPG Neralić, OPG Vučković, OPG Pavić, OPG Nedaća i OPG Andrić. Izlagače je posjetila zamjenica načelnika Željka Čorak, a svakako pozivamo i sve mještane da posjete Katarinski sajam koji traje do nedjelje 25.11.2018. i podržite domaće izlagače.

Završena energetska obnova zgrade dječjeg vrtića „Ivančica Oriovac“

operativni program konkurentnost i kohezija 2europski strukturni i investicijski fondovi
Proteklih smo mjeseci dosta pisali o energetskoj obnovi zgrade Dječjeg vrtića „Ivančica Oriovac“. Priča oko obnove vrtića dobila je svoj završetak, te mališani i tete rad počinju u novouređenom prostoru.

obnova vrtic 2018 2Ukupna vrijednost projekta iznosi 704.780,35 kuna.
Vrijednost odobrenih bespovratnih sredstava u iznosu od 442.188,53 kuna, odnosno 62,74 % osigurali su Ministarstvo graditeljstvo i prostornog uređenja i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, u okviru natječaja koji se sufinancira iz Europske unije – Europskog fonda za regionalni razvoj.
Općina Oriovac je prijavom na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije osigurala ostatak iznosa od 206.544,04 kuna, čime je zatvoren financijski udio općine. Zahvaljujući odličnoj suradnji svih dionika: općine Oriovaobnova vrtic 1c kao investitora, Građevinara Oriovac kao izvođača radova, tvrtke Soling i direktora Ante Marinića kao nadzornog inženjera, radovi su protekli u najboljem redu, na radost i veselje korisnika vrtića.
Energetski obnovljena zgrada vrtića koja je obnovljena uz sufinanciranje iz EU fondova, može služiti kao primjer dobre prakse te promocije energetske učinkovitosti i uvođenja obnovljenih izvora energije. Ljepši izgled zgrade Dječjeg vrtića znatno utječe na zaštitu i unapređenje kvalitete okoliša, a nadamo se da će ovih dana vrtić  dobiti i potvrdu statusa „Eko vrtića“ kao nositelja Zelene zastave.

Hvala svima na sudjelovanju u realizaciji ovog projekta.

ministarstvo graditeljstva i prostornog uredjenja

 fond za zastitu okolisa i energetsku ucinkovitost

Javni natječaj za povjeravanje obavljanja komunalne djelatnosti

opcina oriovac

Na temelju članka 15.  Zakona o komunalnom gospodarstvu (NN 26/03 – pročišćeni tekst, 82/04, 110/04, 178/04, 38/09, 79/09,153/09, 49/11, 84/11, 90/11,144/12, 94/13 i 153/13), članka 4. Stavak 2.  Odluke o komunalnim djelatnostima koje se obavljaju na temelju pisanog ugovora na području općine Oriovac (Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije   br. 7/14) i Odluke načelnika Općine  Klasa: 022-01/18-01/56,  Urbroj: 2178/10-03-18-1 od  19.11.2018. godine, objavljuje se

 

JAVNI NATJEČAJ
za povjeravanje obavljanja komunalne djelatnosti održavanja nerazvrstanih cesta na području Općine Oriovac

1. Opći podaci o naručitelju:

(a) Naziv (puni naziv): OPĆINA ORIOVAC
(b) Sjedište (adresa-ulica i broj):  TRG HRVATSKOG PREPORODA 1, 35250 ORIOVAC
(c) Telefonski broj: 035/431-232
(d) E-mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
(e) Matični broj naručitelja: 2599317
(f) OIB: 67632922243

2. Osoba za kontakt/ Dokumentacija za nadmetanje:

Anica Hemen
Tel: 035/431-232

3. Predmet natječaja:

Održavanje nerazvrstanih cesta na području Općine Oriovac- na temelju ugovora o povjeravanju poslova


4. Vrijeme na koje se sklapa ugovor:

Ugovor se sklapa na vrijeme od 4 godine od dana potpisivanja ugovora.


5. Dostava, krajnji rok i otvaranje ponuda:

Krajnji rok za dostavu ponuda je  05.12.2018. do 12:00 sati, bez obzira na način dostave.
Ponuda se dostavlja u pisanom obliku, u zatvorenoj omotnici s nazivom i adresom naručitelja, nazivom i adresom ponuditelja, s naznakom „Ponuda - Održavanje nerazvrstanih cesta  - Ne otvaraj".
U roku za dostavu ponude ponuditelj može dodatnom, pravovaljano potpisanom izjavom izmijeniti svoju ponudu, nadopuniti je ili od nje odustati. Izmjene i dopune dostavljaju se na isti način kao i ponuda.
Neće se provoditi javno otvaranje ponuda.
Nepravodobno prispjele i nepotpune dokumentacije se ne razmatraju.


6. Preuzimanje natječajne dokumentacije:

Natječajnu dokumentaciju zainteresirani mogu podići u prostorijama Općine Oriovac, Trg hrvatskog preporoda 1, Oriovac, svakim radnim danom od 9:00 do 14:00 sati.
Natječajna dokumentacija može se preuzeti i na web stranici Općine Oriovac:
www.oriovac.hr

7. Kriterij za odabir najpovoljnije ponude:

Prihvatljiva ponuda sposobnog ponuditelja s najnižom ukupnom cijenom.

8. Ostali uvjeti:

Naručitelj zadržava pravo donijeti odluku da se ne izabere niti jedna ponuda pristigla na predmetni javni natječaj i pri tome ne snosi nikakvu odgovornost prema ponuditeljima.
Odluka o odabiru najpovoljnije ponude, dostavit će se u pisanom obliku svim ponuditeljima koji su sudjelovati u javnom natječaju u roku od 15 dana od donošenja odluke o izboru.

 

pdfNatječaj

pdfNatječajna dokumentacija

OGLASI


INFORMACIJE


PPUO

program raspolaganja poljprivrednim zemljistem 2018 thumb

Službenik za informranje:
Darija Jandik
Tel. 035/431-232; 035/431-036
Fax: 035/430-006
Mob. 0989833487
e-mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
 
Osoba za nepravilnosti:
Ivana Tomić
Tel. 035/430-147, 035/431-232
Fax: 035/430-006
Mob. 098-983-3489
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Komunalna redarica:
Josipa Gavran Ećimović
Mob. 0989833485
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Načelnik:
Antun Pavetić
Mob. 098-263-822


Zamjenica načelnika:
Željka Čorak
Mob. 099-379-7960
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Knjižnica i čitaonica:
Ivana Tomić
Tel. 035/430-147,
Mob. 098-983-3489
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Dječji vrtić "Ivančica Oriovac"
Blanka Stažić, ravnateljica
Tel. 035/409-787
Mob. 0994242881
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


logo-kud-kobas.pnglogo-kud-lio.pnglogo-lag.pnglogo-limes.pnglogo-uvvoo.png