Uvodna riječ načelnika

Dragi mještani i mještanke, poštovani posjetitelji službenih web stranica Općine Oriovac,

Osobito mi je zadovoljstvo pozdraviti Vas u ime Općine Oriovac putem službenih web stranica naše općine. Promišljajući o načinima dodatnog promoviranja područja naše općine, a vodeći se suvremenim razvojnim trendovima, odlučili smo se na izradu službenih web stranica općine, želeći na taj način ostvariti nekoliko ciljeva.

Općepoznata je činjenica, da u razvijenim zemljama svijeta, razvoj pojedinog društva u cjelini uvelike ovisi o praćenju komunikacijske tehnologije, te primjene iste u svakodnevnom životu. U današnje vrijeme globalnog razvoja tehnologije, moramo naglasiti činjenicu da se 47 % svjetskog stanovništva svakodnevno koristi internetom. Pozitivan trend porasta broja korisnika bilježi i Republika Hrvatska, te prema podacima Centra za istraživanje tržišta danas 37 % ukupnog stanovništva svakodnevno se koristi internetom, bilo u poslovne ili privatne svrhe.

Kada govorimo o cjelokupnom razvitku područja Općine Oriovac, neosporna je činjenica da će službene web stranice predstavljati „prozor u svijet“ putem kojega ćemo područje općine prezentirati i promovirati diljem svijeta. Tako će jednim klikom miša, svim zainteresiranim posjetiteljima biti dostupne osnovne informacije o Općini Oriovac, povijesti nastanka općine, svakom pojedinom naselju, kao i gospodarstvu, kulturi, turizmu, športu te svim ostalim segmentima i događanjima prisutnima na našem području.

Nemjerljiva je uloga koju će službene web stranice polučiti, posebice promatrajući s dugoročnog aspekta. Pozicionirajući Općinu Oriovac uz bok razvijenim urbanim sredinama, izradom navedenih web stranica želimo približiti našu općinu potencijalnim investitorima, posjetiteljima, turistima kao i svim našim žiteljima koji su silom prilika, u potrazi za boljim životom otišli sa svojih ognjišta.

Stoga, pozivam sve Vas, da se o svim novitetima koji se događaju na području naše općine upoznate na službenim web stranicama, uz nadu da će Vas one potaknuti da i osobno posjetite našu općinu, te i uživo doživite sve ljepote ovog slavonskoga kraja.

Načelnik Općine Oriovac
Antun Pavetić

OGLASI


1.

Posao... 31.08.2019.


Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Jelica Gajger zapošlajva medicinsku sestru na neodređeno radno vrijeme. Početak rada 9.9.2019.
Uvjeti:
- SSS
- licenca za sapostalni rad
- B kategorije i osobni automobil
- područje rada općina Oriovac

Kontakt: 091/5277317

INFORMACIJE


PPUO

program raspolaganja poljprivrednim zemljistem 2018 thumb

Službenik za informranje:
Darija Jandik
Tel. 035/431-232; 035/431-036
Fax: 035/430-006
Mob. 0989833487
e-mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
 
Osoba za nepravilnosti:
Ivana Tomić
Tel. 035/430-155, 035/431-232
Fax: 035/430-006
Mob. 0989833489
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Dječji vrtić "Ivančica Oriovac"
Blanka Stažić, ravnateljica
Tel. 035/409-787
Mob. 0994242881
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


logo-kud-kobas.pnglogo-kud-lio.pnglogo-lag.pnglogo-limes.pnglogo-uvvoo.png